Alătură-te echipei de DJ CTR

  • Post published:13 aprilie 2021
  • Post Category:Informare

Îți dorești să schimbi ritmul în comunitatea de tineri din care faci parte, însă nu ai știut cum sau nu ai avut ocazia până acum? Acum este șansa ta deoarece Consiliul Tineretului din România este în căutare de Directori Județeni (DJ) care să locuiască în următoarele județe: Brașov, Sălaj, Arad, Alba, Hunedoara, Teleorman, Călărași, Mureș, Bistrița, Harghita, Vrancea, Galați, Brăila, Argeș, Ilfov, Ialomița, Sibiu, Satu Mare.  

DJ au puterea de a tonul celor mai inovative inițiative la nivel local și de a rezolva din problemele tinerilor. Reprezentarea în teritoriu este esențială pentru a putea iniția creșterea participării active în viața cât mai multor comunități. Scopul CTR este de a acționa pentru apărarea și promovarea drepturilor tinerilor români din țară și din străinătate, precum și în vederea creșterii participării active a acestora la viața comunităților din care fac parte. Doar că nu putem face asta fără ajutorul tău!

Ne dorim în echipa noastră pe cineva cu cel puțin 2 ani de experiență în domeniul structurilor neguvernamentale, cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care să poată comunica eficient cu autoritățile publice, familiar cu organizarea proiectelor, implicând finanțare publică. În cazul în care îndeplinești toate aceste criterii și dai dovadă și de creativitate și perseverență grozavă te așteptăm să ni te alături. 

Printre atribuțiile tale se vor număra:

  • contribuirea la crearea și transmiterea comunicatelor de presă locale
  • participarea la evenimente și/ sau ședințe din domeniul de tineret 
  • realizarea unor campanii la nivel județean
  • urmărirea ordinii de zi a ședințelor Consiliului Județean și a Primăriei 
  • promovarea politicilor publice ale federației la nivel local
  • realizarea unei baze de date cu structurile de și pentru tineret relevante 

Pentru mai multe detalii poți consulta fișa postului.

Înscrierile vor avea loc în perioada 14-28 aprilie, prin intermediul acestui formular. Pentru că vrem să ne cunoaștem mai bine, în procesul de aplicare vei trece prin 2 etape: completarea formularului, iar apoi o discuție tip interviu. 

Nu ezita să fii DJ-ul generației tale! Contribuția ta poate schimba comunitatea din care faci parte și poate aduce un plus de prospețime.