Runda a patra a sesiunilor de consultare și formare cu tinerii implicați în mediul ONG în domeniul accesării și monitorizării fondurilor publice de tineret

Consiliul Tineretului din România (CTR) alături de Centrul pentru Politici Educaționale (CPE) și Societatea Academică din România (SAR), invită reprezentanții ONGT-urilor și tinerii interesați să se înscrie la cea de-a patra rundă a sesiunilor regionale de consultare și formare privind utilizarea și accesul la fondurile publice pentru tineret derulate în cadrul proiectului „Tineri pentru democrație: transparență și bună guvernare în alocarea și gestionarea fondurilor publice pentru tineret la nivelul autorităților locale”!

Evenimentele se adresează tuturor celor interesați de problema transparenței fondurilor publice alocate pentru tineri și vor avea loc în sala de conferințe a Hotelului Pacific, Strada Mihail Kogălniceanu nr. 8, Timișoara, astfel:

•    10 decembrie – între orele 10:00 – 18:00 – Sesiunea regională de consultare și dialog cu tinerii
•    11 decembrie –  între orele 10:00 -18:00 – Sesiunea regională de formare a tinerilor implicați în mediul ONG

În desfășurătorul evenimentelor vor fi incluse activități de dezbatere și consultare cu autorități publice locale și tineri pe tema gestionării resurselor de tineret la nivel local și vor fi evidențiate provocările și modalitățile prin care tinerii pot fi implicați în procesele decizionale aferente. De asemenea, va fi organizată o sesiune specială de training alături de specialiști pentru formarea reprezentanților ONG-urilor de tineret în domeniul accesării și monitorizării eficienței utilizării de fonduri publice, de la nivel local, adresate tinerilor.

Înscrierile se realizează prin completarea unui formular online (https://goo.gl/MT6bpt) până la data de 4 decembrie 2015, ora 23:59, urmând ca până la data de 5 decembrie 2015 să fie selectați participanții, conform metodologiei proiectului. Agenda evenimentului și alte informații suplimentare privind participarea la eveniment vor fi transmise persoanelor selectate prin e-mail.

Menționăm că prezentul apel se adresează în special persoanelor interesate din Timișoara și județele apropiate.

Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România și se desfășoară în perioada aprilie 2015 – martie 2016.
Pentru mai multe detalii contactați:
Centrul pentru Politici Educaționale
Telefon: 0745 591 421
Email: office@cpedu.ro
Link-uri utile:
www.tineripentrudemocratie.cpedu.ro
www.fondong.fdsc.ro
Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

Post Media Link

Office CTR