CTR susține campania Vocea tinerilor: 12 – 14 noiembrie (Brașov, Sibiu, Tg. Mureș și Cluj-Napoca)

În perioada 12 – 14 noiembrie, delegații actuali de tineret ai României la ONU, Anca Agachi și David Timiș, demarează o campanie de informare a tinerilor în legatură cu dezvoltarea durabilă. Prima parte a acestei campanii se va desfășura în 4 orașe din centrul țării – Brașov – Sibiu – Tg. Mureș – Cluj.

Dezvoltarea durabilă trebuie înțeleasă ca un fenomen în care tinerii sunt implicați direct și ajută la formarea ei, mai degrabă, decât ceva ce li se „întâmplă” sau care vine de la sine. În contextul actual, aceștia au început să îşi conştientizeze rolul de iniţiatori ai schimbării şi sunt dispuşi să lupte pentru drepturile lor. Prin urmare, formarea unei mase critice care crede în potențialul tinerilor și care facilitează implicarea acestora în procesul decizional vine ca o necesitate naturală a societăţii.

Această campanie aduce înțelegerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă în rândul tinerilor, cu scopul de a-i responsabiliza şi motiva să se implice activ în elaborarea strategiei de implementare a acestora la nivel naţional. Dezvoltarea durabilă este un fenomen care ne determină să privim cu atenţie în trecut pentru a începe construirea unui viitor în care atât guvernarea, societatea civilă cât şi tinerii lucreză împreună pentru bunăstarea fiecărui individ în parte.

Program:

• 12 noiembrie, orele 17.00-19.00, Brașov
• 13 noiembrie, orele 12.00-14.00, Sibiu
• 13 noiembrie, orele 18.00-20.00, Târgu Mureș
• 14 noiembrie, orele 12.00-14.00, Cluj

Pentru mai multe detalii, David și Anca pot fi contactați prin intermediul paginii evenimentului (https://goo.gl/AtwP5v). Locațiile evenimentelor vor fi anunțate în scurt timp, iar pentru înscriere sunteți rugați să completați acest formular (https://goo.gl/HnT44r). Vă recomandăm cu încredere să participați!

Post Media Link

Office CTR