office@ctr.ro
Am publicat listele!

Am publicat listele!

Dragi Conectori și Participanți la Summitul Tinerilor,

Am publicat listele de Conectori și Participanți selectați la Summitul Tinerilor! Le găsiți aici:

Conectori AICI

Lista de participanți selectați pentru toată perioada summitului (11 – 16 noiembrie) se găsește AICI.

Lista de participanți selectați pentru programul de weekend (11 – 14 noiembrie) se găsește aici AICI.

Participanții din partea partidelor politice participă în baza nominalizării organizației de tineret a partidului, suplimentar față de listele menționate mai sus.

Detalii înregistrare, cazare, masă, eveniment

Toți cei selectați (din ambele liste) sunt rugați să trimită un email pe generatiata@ctr.ro prin care confirmă că ajung la eveniment. În cadrul mesajului trebuie menționat numele complet. Este vorba despre un mesaj de control, ca să ne asigurăm că ați aflat cu toții vestea cea mare.

Conectorii și participanții selectați pentru toată perioada vor putea beneficia de decont în valoare de cel mult 20 Eur pentru transport, cu condiția prezentării documentelor necesare (bilet de tren /avion sau bon de carburant sau factură, după caz). Participanții selectați doar pentru weekend nu vor putea beneficia de decont pentru cheltuieli de transport.

Cheltuielile de cazare, masă (2 mese pe zi) sunt acoperite de noi!

Participanții sunt așteptați la Casa Tineretului din Timișoara / Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (str. Arieș nr. 19 – detalii aici http://fitt.ro/contact/). Acolo se vor înregistra și vor primi toate informațiile necesare pentru eveniment (inclusiv locația cazării, detalii despre programul evenimentului, masă și program social). Participanții nu vor fi primiți la cazare și eveniment fără să se înregistreze mai întâi în această locație! Pentru orice probleme, vă rugăm să ne scrieți pe generatiata@ctr.ro!

V-am pregătit un program de vis!

Ne bucurăm că interesul vostru pentru eveniment a fost atât de mare! Urmăriți în continuare pagina www.ctr.ro și pagina de facebook https://www.facebook.com/consiliultineretului/ pentru a fi la curent cu toate noutățile!

Vă așteptăm să scriem împreuna Povestea Generației Noastre!

Leave a Reply

Close Menu